Greenarina

Faültetés a jövő nemzedékének

A Greenarina szlovák-magyar egyesületünk diákok, bevonásával kíván hozzájárulni az erdősítés és fásítás elősegítéséhez.
Mivel a klímakrízis globális probléma, globális megoldást igényel.

Egy fa, a jövő ígérete

Az erdők kulcsszerepet játszanak az éghajlatváltozás mérséklésében. A faültetés és az erdők védelme kulcsfontosságú a globális éghajlatváltozás elleni küzdelemben, valamint az ökoszisztémáink megőrzésében.

A változás egy egyszerű lépéssel indul. A mi esetünkben elsőként egy összefogással…

Kulturális örökségünk gyarapítása

Egy átlagos fa évente akár 22 kg szén-dioxidot képes elnyelni. Egy átlagos felnőtt fa évente akár 22 kg szén-dioxidot is képes megkötni. Ez azt jelenti, hogy ha minden ember a Földön ültetne egy fát évente, az több mint 7 milliárd fa lenne. Ez a mennyiség jelentős mértékben hozzájárulna a légkör szén-dioxid-szintjének csökkentéséhez, lassítva ezzel a globális felmelegedést.

Egy fa ültetése olyan, mintha időkapszulát helyeznénk a földbe. A fák növekedése és fejlődése generációkon átívelő történetet mesél el, amely összeköti múltunkat, jelenünket és jövőnket.

Egyetlen fa is hatalmas biodiverzitást támogathat, amely kulcsfontosságú az ökoszisztémák egészségéhez.

LélekgyógyítókA “shinrin-yoku” vagy “erdőfürdőzés” gyakorlata Japánban ezt a kapcsolatot hangsúlyozza.

Egy-egy újraerdősített terület hozzájárulhat az ökoszisztémák stabilitásának és ellenálló képességének növeléséhez.

Kulcsfontosságúak a tiszta ivóvízhez való hozzáférés és a természeti vízkészletek fenntartása szempontjából.

Hatványozott, pozitív, globális eredmény

A fák által biztosított ökoszisztéma- és környezeti előnyök nem ismernek határokat. Hatványozott, pozitív, minden téren.

Életminőség, mentális egészség, jólét

A fák közelsége javítja a mentális egészséget, csökkenti a stresszt, elősegíti a fizikai aktivitást. Segíthet feltöltődni és kikapcsolni a mindennapok stresszéből.

Személyes hozzájárulás a globális változáshoz

Közvetlenül és aktív részvállalás a környezetvédelemben, hozzájárulva valami nagyobbhoz, pozitívan befolyásolva a Föld jövőjét.

Design
1 %

I am text block. Click edit button to change this text. 

Digital Marketing
1 %

I am text block. Click edit button to change this text. 

Support
1 %

I am text block. Click edit button to change this text. 

Greenarina

Egy fa elültetése nem csupán egy helyi tevékenység, hanem egy globális összefogás része, amely a bolygó egészének javát szolgálja.

Nem csupán egy egyszerű környezetvédelmi tevékenység, hanem egy olyan alapvető cselekedet, amely összekötve bennünket  a természettel, lehetővé teszi számukra, hogy pozitív változást hozzunk létre a világban.

  • Greenarina

Egy fa, a jövő ígérete

Minden egyes általad ültetett fa hozzájárul a légszennyezés csökkentéséhez, az élőhelyek helyreállításához és a biológiai sokféleség megőrzéséhez.

a karbonkörforgáshoz
Szén-dioxid-megkötési potenciál mérése: A NASA

INFORMÁCIÓK

A kért termék jelenleg nem rendelhető. Ha szeretnél emailt kapni amikor a megadott mennyiség raktáron lesz, akkor kérjük add meg az email címed amire az értesítést szeretnéd kapni! Termék típustól függően 1-2 munkanaptól akár 2-3 hét is eltelhet mire újra rendelhető lesz. Amennyiben pontosabb időpontot szeretnél tudni, írj nekünk az info@aptemount.hu címre, és mi hamarosan válaszolunk neked.
Kosár
×
×

Cart