EMELD ÚJ SZINTRE HIDRATÁLÁSI SZOKÁSAIDAT

A KREATIVITÁS ÉS A HATVÁNYOZOTTSÁG JEGYÉBEN

Oldalunkon sok helyen olvashatod, hogy szeretjük a kreatív megoldásokat, amelyekkel hatványozott eredményeket tudunk elérni.

Ezért is szeretnénk néhány percre a kreatív hidratálás világába elkalauzolni és betekintést engedni, hogy is gondolkodunk mi a hidratálásról és hogy érdemes szerintünk ehhez viszonyulni… kreatívan.

Hozz egy pohár vizet – vagy bármilyen italt, amit a szíved kíván – , helyezd magad kényelembe és hadd osszuk meg veled, mitől olyan kreatívak, és lehetnek szinte terápiásak az Aptmeount poharak.

A kreatív hidratálás nem csak az egészségedre lesz jó hatással, hanem az életed minden területére. 

Mint ahogy az élet más területein is, a hidratálás tekintetében is számos lehetőség kínálkozik, hogy ne sablonosan gondolkodjunk róla. Képzeld el, hogy minden napra jut egy kis humor, egy kis szín, egy adag kreativitás, ami inspirál, a sejt szintű hidratáltság és az egészségre gyakorolt számtalan előny mellett. 

A hidratálás létfontosságú, hiszen minden sejtünknek szüksége van rá. De miért ne tehetnénk mindezt kreatívan, stílusosan, vidáman, egy kis odafigyeléssel, tudatossággal, hogy a végeredmény hatványozott legyen, és minden korty akár még a kitűzött célunk elérésében is támogasson?

A törésmentes, gravírozható, rozsdamentes acél termoszaink olyanok mint a stílusos kiegészítők, amelyekre nemcsak, hogy önmagukban jó ránézni, de hidratálási szokásaid, és hangulatod emeléséhez is hozzájárulnak, ökológiailag tudatos termék lévén, éveken át hű társadként.

EMELD ÚJ SZINTRE A HIDRATÁLÁST - FOGYASZD EL KÖNNYEDÉN A NAPI AJÁNLOTT 2-2,5 L FOLYADÉKOT.

A vizet nem csupán inni, hanem élvezni is “kell”! 

A rendszeres, megfelelő mennyiségű napi vízfogyasztás azon túl, hogy elősegíti a fogyást, és szebb lesz tőle a bőrünk, alapvetően határozza meg egészségi állapotunkat, energiaszintünket, és kedvünket. Kutatások igazolják, hogy már az enyhe dehidratáció is kihatással van a memóriára, és stressztűrő képességünkre.

Így tehát adja magát egy megoldás, vagyis hogy alapjaiban tudja meghatározni a hidratáltság a napunkat, hogy energikusak, lendületesek, és inspiráltak legyünk.

Miért ne támogathatnánk meg akkor ezt egy kis odafigyeléssel, amíg egy jó szokássá nem alakul?

Az Aptemount termoszokkal és kiegészítőkkel pontosan ehhez kívánunk hozzájárulni minden tekintetben. Új irányt szabva, és új szintre emelve a hidratálást és az italfogyasztás módját.

A drasztikus, ámde hosszú távon kevésbé fenntartható lépések helyett haladhatunk a fokozatosság és a könnyedség elvén is. Az én esetemben sem volt ez másként, egyetlen egy dolgon változtattam csak. Ez pedig az volt, hogy még

 •  reggeli előtt készülődés közben egy pohár citromos vízzel indítottam a napot. Ez nem tűnik nagy dolognak, de azt nem mondtam mekkora a pohár. 🙂 

(470 ml ocean. Ez napindítóként számomra már csak amiatt is érdekes volt, mert ez volt a legeslegelső Aptemount.) Ezzel az apró változtatással gyakorlatilag mire kiléptem az ajtón már fél liter vizet (plusz kávét) elfogyasztottam, sokkal előrébb érezve magam a napi kb 2.-2,5 l víz elfogyasztásának eléréséhez. Ezt könnyedén tudtam tartani, majd rövid időn belül fokozni is.

Egyszerűnek tűnik, igaz? Ha belegondolsz, a legnagyobb változások gyakran a legkisebb dolgokban rejlenek. A kreatív hidratálás egy kis tudatossággal fűszerezve egészen jó irányba tudja terelni a dolgokat. Mert valójában így nem “csak egy pohár vízzel” indul a napod.

A lényeg úgy kezd el, ahogy tudod, hogy működni fog és változtass csak 1%-ot a hidratálási szokásaidon. Ha minden nap megteszed, ez éves szinten 365%-ot jelent. 🙂 Ha már odafigyelsz a hidratálásra, szolgálhatja ez egyeben céljaid elérését is…

Ne csak a a vizet élvezd, hanem a hidratálás élményét is.

Sokak számára csak azért nem sikerül elfogyasztani a napi 2-2,5 liter vizet, mert a víz ízét unalmasnak találják. 

De bőven vannak még azelőtt lehetőségek, hogy a cukros üdítők felé kacsintanánk. Annál is inkább mert kutatások is bizonyítják, hogy általuk egy hónap alatt extra 20.000 kalóriával többet viszünk be a szervezetünkbe, mintha ezt a 1,5 liter folyadékot vízből fogyasztanánk.

Ennek áthidalására, ha több időnk és kedvünk is van hozzá, készíthetünk természetes ízesített vizeket ha a poharunkba, vagy palackunkba pár szem megtisztított szezonális gyümölcsöt (narancs, barack, áfonya, alma) teszünk fogyasztás előtt néhány órával. 

300 dl ízesített víz 100% természetes esszenciával

Egy másik megoldás, ami nem igényel előkészületet, bárhová magunkkal tudjuk vinni, és nemcsak hidratálásra lehet használni, az a doTERRA 100% tisztaságú citromolaja, amelynek 15 ml kiszerelése 300 dl citromos ízesített víz elkészítéséhez elegendő mennyiséget tartalmaz, szintekkel megemelve hidratálási rutinunk élvezeti értékét.
Egy igazi “must have” darab. (Ahány deci, annyi csepp citromolaj.)

A doTERRA citromolaj alapanyagát Szicíliában termeli egy harmadik generációs gazdálkodó családi cég. Egy olyan helyről származik, ahol mindig süt a nap és ez szinte még az illatmolekuláiban  is érezhető. Ha színesítenéd hidratálási rutinod, további részleteket itt találsz, link a poszthoz: 

A vizuális élményt jelentő hidratálás híve vagy? Egy szelet naranccsal, vagy lime-al, és egy levél mentával is feldobhatod a vízfogyasztást.

Ezek bármelyikét kombinálva az Aptemount termoszokkal, nemcsak a szomjadat oltod, a kreativitásodat is felfrissíted.

Ha sikerül ezeket a hidratálási rutinokat beépíteni mindennapjainkba, szervezetünk is hálás lesz érte. Összességében javul közérzetünk, állóképességünk és nem utolsó sorban testsúlyunkra is kedvező hatással lesz.

Akik szenvedélyesen szeretik és élvezik az ízek adta aromákat, nem túlzás az a szóhasználat, hogy az ital hőmérséklete drámaian befolyásolja azok ízvilágát, ezért a hosszan tartó kóstolgatásra, ahol főként az ízek és aromák élvezetén van a hangsúly, kimondottan előnyös egy hőtartó megoldás. 

AMIRŐL KEVESET HALLANI, PEDIG NAGYON FONTOS - A HOGYAN...

A hidratálás módja esetén is fontos a minőség elvét követni. A kortyokban elfogyasztott folyadékot tudja ugyanis szervezetünk a legjobban hasznosítani, legkevésbé terhelve ezáltal vesénket is. Kortyokban fogyasztva pedig pont úgy a legélvezetesebb, ha az ital minősége tartósan megmarad. 

TARTÓS, HARMADIK GENERÁCIÓS ALTERNATÍVA

1 év alatt 481,6 millió műanyag palackot használunk el világszerte, ami hosszú távon tarthatatlan állapot, ráadásul jobb megoldás is létezik.

A gondtalan kikapcsolódáshoz az a megnyugvás is hozzátartozik, hogy környezetünket sem terheljük meg feleslegesen. Az Aptemountnál éppen ezért a harmadik generációs, hosszú távú megoldásokat támogatjuk, amelyek kifejezetten az újrafelhasználásra lettek tervezve.

Az Aptemount termoszok rozsdamentes acélból készülnek, mivel amellett, hogy a műanyagokkal szemben higiénikusabban tisztán tarthatóak, funkcionálisan kiválóak a hőmérséklet szabályozására. A poharak csúszkával ellátott BPA mentes tetővel rendelkeznek, gondoskodva a hőtartás fokozásáról. Nem is lehetne egyszerűbb és felelősségteljesebb a hidratálás anélkül, hogy a praktikumot, a stílust és kényelmet feláldoznánk. 

ENNYI MINDEN TÖRTÉNIK, MIKÖZBEN EGY HOZZÁD ILLŐ APTEMOUNT TERMOSZBÓL FOGYASZTOD EL BÁRMELY KEDVENC ITALODAT, AZ ÉV BÁRMELY NAPJÁN

 • Már a napod is jól indul, ha a reggeli kávét egy igazán hozzád illő, vizuális élményt nyújtó pohárból fogyasztod el.
 • Ha a poharad esetleg még egyedi felirattal is rendelkezik, minden nap legalább 1%-al járulsz hozzá, hogy a napod mosolygósabban, céltudatosabban, fókuszáltabban, és hidratáltabban induljon. Egy év alatt ez 365%. 🙂
 • Egy cél, vagy egy téged inspiráló felirat választásával… erre “Emeled poharad” minden alkalommal.
 • Sejt szinten hidratálod egész szervezeted. Fokozod figyelem és koncentrációs  képességed. Bőröd hidratáltabbá válik….. Mindezek hatására közérzeted jobb, energiaszinted magasabb lesz.
 • Döntésednek köszönhetően a világ egy ökológiailag meghatározó pontján folyamatosan növekszik egy fa hozzájárulva számos pozitív folyamat elindításához (életteret, zöld növényzetet, oxigén ellátást biztosítva).
 • A saját igényeidhez igazítva könnyedén tudod elfogyasztani napi szinten a számodra optimális mennyiségű folyadékot, fokozatosan és természetes módon szokássá alakítva.
 • Éves szinten legalább 730 db egyszer használatos műanyagpohárral, palackkal tehermentesíted a természetet.
 • Másokat is inspirálsz. 🙂

Reméljük nekünk is sikerült inspirálnunk téged illetve, hogy közben már elfogyott amit az elején kitöltöttél..

Hidratálj és töltsd újra, …. újra és újra

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot lenti elérhetőségeink bármelyikén:

E-mail: info@aptemount.hu

+36702544049

Elek Móni

APTEMOUNT

NÉZZ KÖRÜL WEBSHOPUNKBAN:

 • NAVY PALACK, doTERRA CITROMOLAJJAL, AJÁNDÉK DÍSZDOBOZBANNAVY PALACK, doTERRA CITROMOLAJJAL, AJÁNDÉK DÍSZDOBOZBAN Előnézet
 • OCEAN SZETT, doTERRA CITROM ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJJAL, FÉM SZÍVÓSZÁL SZETTELOCEAN SZETT, doTERRA CITROM ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJJAL, FÉM SZÍVÓSZÁL SZETTEL Előnézet
 • 2 DB NAVY COFFEE TIME POHÁR 350 ml2 DB NAVY COFFEE TIME POHÁR 350 ml Előnézet

Ami még érdekelhet:

AZ APTEMOUNT TERMOSZOK 8 LEGFONTOSABB SAJÁTOSSÁGA

Az Aptemountnál elkötelezettek vagyunk a hosszú távú megoldások mellett, amelyekkel hatványozott eredmények érhetőek el. Egy jól kiválasztott termosz nemcsak praktikus társ a mindennapokban, hanem a

EMELD ÚJ SZINTRE HIDRATÁLÁSI SZOKÁSAIDAT

A KREATIVITÁS ÉS A HATVÁNYOZOTTSÁG JEGYÉBEN Oldalunkon sok helyen olvashatod, hogy szeretjük a kreatív megoldásokat, amelyekkel hatványozott eredményeket tudunk elérni. Ezért is szeretnénk néhány percre