RÓLUNK

Az Aptemount egy hőtartó pohár és palack márka, melynek megalkotását a környezettudatosság mellett a praktikum és a stílus is inspirálta.

Amikor jó a társaság, csak úgy repül az idő. Így vagyunk ezzel mi is. Kellő körültekintés és odafigyelés nélkül viszont gyakran előfordult, hogy minőségi italaink szerkezetében  a felmelegedés hatására helyrehozhatatlan károk keletkeznek. A pazarlás pedig sosem kelt jó érzést.

Célunk, hogy olyan minőségi termékeket biztosítsunk, amelyek támogatják az élet élvezetét, megszínesítik a mindennapjainkat, és tudatos alternatívaként fenntartható és környezetbarát megoldást nyújtanak.

Bármilyen kalandot tervezel is, medence parti, túrázás, vagy piknik, csak készülj a pillanathoz illő itallal, és biztos lehetsz benne, hogy minőségromlás nélkül tökéletes hőmérsékleten marad az első kortytól az utolsóig.

APTEMOUNT

AMI A POHÁR MÖGÖTT VAN, ÉS AMIVEL MEGTÖLTJÜK.... ÚJRA ÉS ÚJRA

Hiszünk abban, hogy a kreativitás és az inspiráció sokat tud segíteni abban, hogy kihozhassuk magunkból a legtöbbet. Ezt szeretnénk tudatosan átgondolt, praktikus termékeinkkel elősegíteni, amelyek ráadásul még személyre szabhatóak is.

APTEMOUNT

EGY JÓ ÜGYÉRT

A fenntartható életmód kedvelői törődnek az emberekkel, a környezetükkel és valami jobbra törekszenek. Ennek a küldetésnek a támogatására minden rendelés után elültetünk egy fát külföldi partnereink, valamint a MyForest alapítvány segítségével.

A FENNTARTHATÓ JÖVŐ

158116811192045404

EGY APRÓ ÉS EGYSZERŰ VÁLTOZTATÁSSAL KEZDŐDIK

Egy műanyagpohár használatba vételi ideje átlagosan 10-13 perc. Tekintve, hogy évente 120 milliárd végzi szeméttelepeken, belátható, hogy ez hosszú távon tarthatatlan állapot. 

A 100%-os újrahasznosítás sem lenne válasz, viszont a kicsi és egyszerű változtatások nagy eredményeket hordoznak magukban.

Az Aptemountnál éppen ezért a harmadik generációs, vagyis hosszú távú megoldásokat támogatjuk, amelyek kifejezetten az újra felhasználásra lettek tervezve. Fontosnak tartjuk a természet megóvását, a fenntarthatóság támogatását.