APTEMOUNT

TISZTÍTÁS

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Poharak, palackok tisztítása:

Az összes Aptemount termék tisztán tartására a kézi mosást javasoljuk, amely normál mosogatószerrel és puha szivaccsal történhet.

Első használat előtt ennek megfelelően mosd el a poharadat, palackodat, mosogatószeres vízzel.

Kerüljük a súrolószerek, fehérítők, vagy egyéb maró hatású tisztítószerek használatát, mivel megsérthetik a fényes külső festékréteget.

Tisztítás természetes tisztítószerekkel:

Ha előnyben részesíted a természetes tisztítószerek használatát, javasoljuk, próbáld ki a víz, szódabikarbóna és ecet elegyének alkalmazását:

  1. Helyezz 1 teáskanál szódabikarbónát, 1 evőkanál ecetet és 2 dl vizet a pohárba.
  2. Óvatosan keverd össze az összetevőket és hagyd felhabozni.
  3. Öntsd ki a keveréket és alaposan öblítsd el tiszta vízzel a poharat, majd hagyd megszáradni.

A természetes eredetű tisztítószerek tulajdonságai a fertőtlenítéstől a szagtalanításig terjednek, ráadásul biztonságosak és természetesek, így tökéletes tisztító megoldást jelentenek az Aptemount poharakhoz és palackokhoz.


Figyelmeztetés:

A poharakat és palackokat ne tedd mikrohullámú sütőbe, sütőbe, fagyasztóba, vagy mosogató gépbe.

Vigyázz a forró italokkal, mivel órákon át rendkívül forróak maradnak.

Nem javasoljuk az Aptemount poharak és palackok használatát szénsavas italokhoz.

A termékek belsejében keletkező nyomás a poharak esetében a tető kilökésével járhat, a palackok esetében pedig megnehezítheti a kupak eltávolítását.

TETŐK

A poharak süllyesztett tetőkialakítása kiömlésmentességet biztosít, 100 %-os szivárgásmentességet azonban nem tud garantálni. Ezért a táskában való szállítására nem a legmegbízhatóbb, főként, ha az ital forró is. A fejlesztésen már dolgozunk.

APTEMOUNT

24 teszttermék közül 5-nél tapasztaltunk szivárgást, emiatt nem tudjuk garantálni a szivárgásmentességet. Alapvető funkciójuk a hőtartás fokozása, ettől függetlenül nem adjuk fel…

A palackok 100%-ban szivárgásmentesek, így bárhová magaddal viheted, anélkül, hogy tönkre tenné a kalandot.

Praktikusabb és könnyebb is használni, ha a tetőt a képen látható nyitott csúszkaállással helyezed a pohárra, és így is veszed le.

Ügyelj arra, hogy forró italok esetében a pohár belsejében lévő nyomás, mozgatás hatására kinyomhatja a tetőt.

A csúszka kivehető. Zárt állapotban, alulról egy tompa tárggyal finoman felfelé megnyomva tudod kipattintani, így az alatta lévő részt is tisztán tudod tartani az alaposabb tisztítások alkalmával.

A webshopban külön megvásárolható tetők szorosabb illeszkedést biztosítanak. Ha elszíneződés miatt szeretnéd lecserélni a tetőt, és egy jól illeszkedő is megfelel, átvételi pontunkon díjmentesen is lecseréljük, nem kell újat vásárolnod a webshopban. 🙂