TERMÉK VISSZAKÜLDÉS

Termékcsere

Amennyiben sérült, hibás, vagy nem a rendelésednek megfelelő terméket kaptál, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@aptemount.hu e-mail címen. 

Kérünk, hogy a könnyebb ügyintézés érdekében rendelési számod feltüntetésével, küldj nekünk fotót a termékről, hogy mi is lássuk a probléma mibenlétét.

Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és segítünk a cseretermék kiküldésében –  a futár, aki szállítja a cserét egyben fel is veszi tőled a cserélni kívánt terméket.

Visszaküldés feltételei

Minden vásárlónknak jogában áll a rendelés teljesítésétől számított 14 napon belül elállni a vásárlástól.

Ezen kívül a rendelés megérkezésétől számított 20 napon belül a boldogság garanciánk keretein belül is visszaküldheted a terméket, amennyiben nem vagy vele teljesen elégedett.

Visszaküldési módja

A termékek árának visszatérítéséhez kérlek az alábbi lépéseket kövesd:

1, Vedd fel  velünk a kapcsolatot az info@aptemount.hu e-mail címen, és kérünk, hogy írd meg a rendelési számodat, hogy megtaláljuk a rendszerben a vásárlásodat.

2, Ezután küldünk neked egy formanyomtatványt, ami feladócímkeként szolgál, hogy el tudd küldeni számunkra a terméket.

3, Add fel a csomagot a nyomtatványon található instrukciók alapján – a visszaszállítás költségeit az Aptemount nem tudja átvállalni, ez a vásárlót terheli a törvényben megszabottak alapján.

4, A termék beérkezését követően visszatérítjük neked a rendelésed értékét, az eredeti szállítási díjjal együtt. 

Visszatérítés időigénye

Miután az ügyfélszolgálatunk megerősítette e-mailben, hogy a visszatérítés megtörtént, még 5-10 munkanapba beletelhet, amíg az összeg megjelenik a számládon.

Ez a banki ügyintézés miatt történik, és az időtartam a pénzügyi szolgáltatódtól függ. 

Rendelés visszamondása

A rendelések lemondása a “Teljesített rendelés”-ről szóló e-mail kiküldését követően nem lehetséges, mivel ebben az esetben rendelésedet átadtuk a futárszolgálatnak, akik megkezdték a teljesítést, illetve kiszállítást számodra. 

A termék átvétel utáni visszaküldésére természetesen van lehetőség.